Tune IL jenter 2002, stiller med to lag i Fredrikstad cup.

Fredag 13.05:

Tune 1 fikk en god start på turneringen, med seier over Skogstrand 13-6. Dette var første kamp hvor den nye treneren Lasse Brevik var med jentene. I morgen venter Lunner og Frogner. Kampen mot Frogner blir sendt direkte på TV 2 sportskanalen kl. 16.42.

image
To blide trenere

Tune 2 stiller i turneringen med 4 jenter fra Tveter IL. Dersom jentene fra Tveter ikke hadde vært med, så hadde man måttet trekke laget. Thor Arne Braathen har ansvaret for disse jentene. I første kamp mot Rolvsøy ble det tap 15-6.

Sporty jenter fra Tveter IL
Sporty jenter fra Tveter IL

Lørdag 14.05:

Første kamp for Tune 1 denne dagen endte med seier mot Lunner 14-3. Det var knyttet stor spenning til TV-kampen, og mange av jentene hadde nok sommerfugler i magen før kampstart. Det så ut til å prege kampen litt. Jentene klarte seg fint og kampen mot Frogner endte uavgjort 7-7.

Bilde fra TV-banen
Bilde fra TV-banen

 

Tune 2 spilte mot Lillestrøm 2 og tapte 11-9, et flott resultat med tanke på at jentene som spiller, kun har en trening sammen med de fra Tveter som bidrar på laget.

Etter kampene spiste jentene pizza, før de koste seg på konsert og tivoli.

Søndag 15.05:

Tune 1 spilte sin siste innledende kamp i dag. Jentene gjorde jobben sin og vant kampen mot Sandar 15-3. De ble dermed puljevinner foran Frogner med bedre målforskjell. Motstander i 1/8 finalen i morgen tidlig er Fet.

Tune 2 har spilt to innledende kamper i dag. Det ble storseier i første kamp mot Solberg 11-2, i den andre kampen ble det et knepent tap, 5-3, mot Oppsal 2. I kveld har de også spilt 1/16 finale i B-sluttspillet, og det ble seier 7-6 mot Gresvik 1. I morgen venter Lervik i 1/8 finalen.

 

Fornøyde jenter på Tune 2
Fornøyde jenter på Tune 2

Mandag 16.05:

Tune 1 spilte 1/8 finalen mot Fet tidlig mandag morgen. Jentene var utrolig opplagte selvom de måtte opp ved halv seks tiden. De ble klar seier 13-5. I kvartfinalen ventet fotrappe jenter fra Sotra 1, de ble beseiret 11-8. Lillestrøm ble en tøff motstander i semifinalen, men jentene klarte å hale seieren i land med sifrene 4-3. I finalen stod Nordstrand på den andre banehalvdelen, og endelig var det Tune IL sin tur til å hente hjem den gjeveste pokalen 🏆 Nordstrand ble beseiret 9-5. Julie Aaserød Johnsen ble kåret til finalens beste spiller.

GRATULERER SOM VINNERE AV NORGES STØRSTE HÅNDBALLFEST

Tune 2 spilte 1/8 dels finalen i dag mot Lervik, denne kampen vant de 9-4. I kvartfinalen mot Ull/Kisa ble det seier 3-2. Semifinalen endte dessverre med tap, 7-4, mot Sandar. Dermed var cupeventyret over. Kjempeinnsats av samtlige spillere, som ble bedre og bedre kjent med hverandre utover i turneringen. Takk til jentene fra Tveter IL som stilte opp for laget på kort varsel.

Finalen beste spiller
Finalen beste spiller
Tune 1 klare for å motta pokal og medaljer
Tune 1 klare for å motta pokal og medaljer
Ekte håndballglede
Ekte håndballglede
Synlig bevis på seieren
Synlig bevis på seieren