Tune MSB spilte kamp i 7 divisjon mot Idd 2 på Tunebanen på mandag, og en ny kamp borte mot Kvik 3 på Strupe på onsdag. Det her er blir en deilig sammenblanding av 2 kamper. Rett og slett fordi skribenten ikke orker annet. Rekk opp handa dem som har vondt i kroppen på torsdag!

Hevet håndKampen på mandag er kort fortalt nok en sånn misbrukte sjansers kamp for Tune MSB. Vi har faktisk kun scora 2 mål på sikkert 40 kvalifiserte sjanser på de 2 kampene vi har spilt på Tunebanen i år. Når man da har sluppet inn hele 6, så er det ikke lett å vinne matcher. Borte derimot har vi vært mer solide. Spesielt i de bakre rekker.

Idd 2 scorer 0-1 etter balltap, kål og mer kåleri. 0-2 kommer på svak tilbakepass, snapp og scoring alene med Kjetil Skram i målet. Andreomgang er enveiskjøring med enorme sjanser til både 1-2, 2-2, 3-2, 4-2, 5-2 og 6-2, men vi bommer på alt. Absolutt alt. 0-2 og 3 poeng til Idd 2. Ferdig snakka!

Onsdagens kamp borte med Kvik 3 er mer å skrive hjem om. Vi skaper ikke like mange sjanser, men vi er vesentlig mer effektive. Kampen vinnes på midten. Den ekstremt svake førsteomgangen mot Idd 2 er nesten glemt. Nå tok vi for oss fra start, dommeren legger lista helt perfekt og det er en fysisk og fin fotballkamp med mye deilige dueller.

Soraj Ilyas snapper et dårlig utspill, kommer alene med keeper og setter den trygt til 0-1 etter bare 5 minutter. Etter 17 minutter får vi frispark rett utafor 16. Håkon Henriksen bidrar med en innøv variant, hvor han later som han skal skyte, men løper bare rett inn i feltet. Må ha lært den på TV. Aleksander Aurmo lader kanonen som fra skribents ståsted så ut som tidenes frisparkscoring. Videobevis fra motsatt side på benken viste dessverre at keeper var fullstendig feilplassert, keeperhjørnet var ubevoktet og frisparket gikk rett fram og i målet. Ikke noe spektakulært, bare solid. 0-2.

Etter 43 minutter involveres endelig høyresiden av banen. Ballen blir såklart tredd gjennom til Emil Hansen på venstre, som får den videre til Soraj. Han finner Kent Trinborg utafor 16, skrått utenfor, og han legger til rette med 1 touch og banker ballen i motsatt hjørne med utsiden av foten. Det haglet med kommentarer som “Jeg scorer bare fine mål…” og “Hadde dere brukt høyresiden mer hadde det blitt flere..” når Tunes eldstemann fikk seg en liten pause etter ca 60 minutter. En av tilskuerne slengte tilbake at “Hadde det ikke vært for håret, så hadde jeg trodd du var 20 år”. Kompliment og fornærmelse i samme setning der altså.

Andreomgang er 3 minutter gammel når Kvik roter litt, Soraj kommer seg fri på høyresiden. Kommer seg inn i 16 og kan legge inn til 3 forskjellige spillere i grønt som står frie foran mål. Han velger Emil som enkelt gjør 0-4. Etter 61 minutter er rollene byttet om. Emil slår inn foran mål, og Soraj får kriget den inn mellom keeper og midtstopper. 0-5. Kvik 3 får et trøstemål etter corner i det 90. minutt. 1-5. Ferdig.

En kamp hvor ingenting satt, og en kamp hvor alt satt. For en berg og dalbane denne sesongen her er. Neste for MSB er lokaloppgjør (hvertfall etter 4 felts E6) mot Skjeberg. Det tar dem 12 minutter til Tunebanen, selv med den innsnevringa før brua.

Tune 2 mot Idd 2:
Kjetil Skram, Aleksander Aurmo, Sindre Berntsen, Gideon Nkubito, Kent Trinborg, Alexander Berglund, Joakim Myhre, Gabriel Culbertson, Emil Hansen, Soraj Ilyas, Håkon Henriksen, Jacob Tangen, Henrik Hansen, Rashid Ahmad

Scoringer:
0-1 Idd 2, 0-2 Idd 2

Stjerner:
3* – Aleksander Aurmo
2* – Gedeon Nkubito
1* – Alexander Berglund

Tune 2 mot Kvik 3:
Kjetil Skram, Aleksander Aurmo, Sindre Berntsen, Henrik Hansen, Jørgen Hansen, Kent Trinborg, Gabriel Culbertson, Joakim Myhre, Emil Hansen, Håkon Henriksen, Soraj Ilyas, Rashid Ahmad, Marcus Magnussen

Scoringer:
0-1 Soraj Ilyas, 0-2 Aleksander Aurmo, 0-3 Kent Trinborg, 0-4 Emil Hansen, 0-5 Soraj Ilyas, 1-5 Kvik 3

Stjerner:
3* – Soraj Ilyas
2* – Joakim Myhre
1* – Emil Hansen

📸Henrik Steen