Den største spenningen denne onsdagen var egentlig om banelyset kom på til klokken 20:00. Etter å ha slitt med appen siden 19:15, sånn at gutter 12 måtte spille ferdig sin kamp i mørkere og mørkere omgivelser, måtte vi bite i sure eplet og flytte kampen på nedre bane når klokka viste 20:05. Akkurat i det dommeren skulle blåse i gang så nådde signalene fra Philips Tunebanen. Fullt flomlys på øvre bane. Vi flytter oss en gang til.

De første 15 minuttene av kampen var rolige, men med et visst sving fra side til side. Vi følte likevel at vi hadde god kontroll på det. Spesielt etter at Håkon Henriksen lima ballen i nettaket etter 3 minutter fra distanse. Tror faktisk ikke den gutten evner score på annet vis. Etter 19 minutter snur det derimot ganske kraftig. Ballen kommer fra venstre, vi klarer ikke klarere i midten. Det blir levert årets dårligste tilbakespill til keeper, Skjeberg snapper og utligner til 1-1. Vi pleier reagere voldsomt på scoring i mot, men denne gang gikk det helt i mørkt. Skjeberg kommer mer og mer inn i det, og vi sliter kommer til dem store sjansene, det gjør forsåvidt også dem. Vi vinner ikke stort med dueller. Vi trenger pause.

I andre omgang tar vi tak, og det er spill på 1 banehalvdel i 45 minutter. Skjeberg får et unødvendig frispark utenfor 16. Den lempes inn og forlenges i hjemmelagets mål. 1-2 står det da etter 66 minutters spill. Mer er det faktisk ikke å skrive om. Sesongverste av hjemmelaget. Nå har vi fremdeles ikke vunnet på Tunebanene i år! Det er helt vanvittig utifra spill og sjanser, men det ser ut til å være en sånn sesong for begge våre lag. Bare en ting å gjøre. Nemlig å brette opp et eller annet og jobbe på. Neste motstander er Berg 2. Reiser vi kjerringa?

Tune 2 – Skjeberg:

Simen Eriksen – Kent Trinborg, Sindre Berntsen, Fredrik Kaspersen, Jørgen Hansen – Marcus Magnussen, Joakim Myhre, Henrik Steen, Emil Hansen – Ronald Turner, Håkon Henriksen

Benken:
Kristoffer Russvoll, Jon Andreas Hansen, Gabriel Culbertson, Soraj Ilyas, Rashid Ahmad

Scoringer:
1-0 Håkon Henriksen, 1-1 Skjeberg, 1-2 Skjeberg

Stjerner:
3* – Fredrik Kaspersen
2* – Henrik Steen
1* – Simen Eriksen

📸Internett