“Så lenge det er teoretisk mulig, så gir jeg ikke opp….” Ordene tilhører hovedtrener Frode Gretland, 2 dager etter kampen mot Tronvik på Tunebanen er gjennomført. Skuffelsen har fortsatt ikke lagt seg! Det å fortjent ta ledelsen i det 87. minutt, for så å miste den igjen på overtid, mot et lag som skapte 2 målsjanser totalt i andre omgang, er ikke annet enn vondt. Kjempevondt.

Så lenge Tronvik har krefter, sånn ca i 30 minutter av første omgang, så henger dem med. Tronvik er et lag med enorm mengde rutine. Det er spillere utpå der med flere seriekamper i seniorfotballen alene, enn det hjemmelaget har totalt. Frode Gretland har møtt flere av spillerne i sin aktive karriere, og vi vet jo alle at det begynner bli lenge siden. Så det å la dem få tid med ball var uaktuelt. Tune presset høyt og med masse aggro. Vi kommer til flere muligheter, men det siste mangler. Vi er nære på både 1 og 2 og 3 ganger, men det vil seg ikke. Det tok omtrent en omgang, men rett før pause så bøyer Mohamed Dahir Barahow ballen i motsatt fra hjørnet av 16 til 1-0. Deilig å ha med seg inn i andre omgang.

Vi har god kontroll på neste alt i andre omgang. Vi har flere avslutninger i stolpene. Vi står på blank, men får ikke avsluttet. Det burde vært mye mer enn 1-0. Så får Tronvik corner. Vi glipper markering. Dem utligner. Vi presse på videre. Får flere sjanser. Ballen havner etter en stor sjanse ute i feltet til Fredrik Kaspersen som setter den kontant til 2-1. Jubelen stod i taket. Sjukt forløsende og fortjent.

Et par svake involveringer senere kommer Tronvik seg gjennom. Vi får kastet oss inn foran, ballen skifter retning og går i mål. Det er 2-2 på overtid. Det gjør vondt i magen. Kampen er ferdig. Lidelse. Tronvik dobler sin poengfangst. Orker ikke….

Tune – Tronvik:

Simen Eriksen – Aleksander Aurmo, Emil Nicolaysen, Gedeon Nkubito, Sakaria Ibrahim – Andreas Henriksen, Jørgen Klausen, Lars Kaspersen, Mohamed Barahow – Arya Yousefi, Soraj Ilyas

Benken:
Fredrik Kaspersen, Henrik Steen, Christer Knudsen, Joakim Myhre

Scoringer:
1-0 Mohamed Barahow, 1-1 Tronvik, 2-1 Fredrik Kaspersen, 2-2 Tronvik

Stjerner:
3* – Mohamed Barahow
2* – Gedeon Nkubito
1* – Simen Eriksen

📸

Fredrik Kaspersen