Til: Trenere, foresatte, gutter og jenter født i 2012, 2011 og 2010

Mange barn i Tune IL liker å trene fotball! Her kommer et spennende tilbud for ivrige barn som ønsker å bli flinkere til å spille fotball. MIDT I SFO TIDEN!

Et tilbud som setter fokus på hvert enkelt barn. Med massevis av tekniske og motoriske øvelser som gjør sitt til at hvert enkelt barn får mye positiv påvirkning.

Det er den profesjonelle spillerutvikleren Jan Erik Audsen fra firmaet Fokus Spillerutvikling som har hovedansvaret for øktene. Treningene er på kunstgressbanen på Tune – med oppstart onsdag 10. oktober.

Føring og dribling

Ved at barna får trene på noen få ferdigheter, både med og uten ball, vil de ha store muligheter til å mestre og øke sin selvtillit som unge og håpefulle fotballspillere.

Hovedfokus er på føring og dribling. Barna vil med en rekke ulike øvelser trene mye på denne ferdigheten. Både å føre ballen når motstandere er i nærheten (med vristen, med innsiden- og yttersiden) av foten. Og når det er god plass foran de slik at de kan føre ballen med stor hastighet, og når de prøver å passere en motstander.

Kamper med mange involveringer

Barna får spille kamper der vi legger vekt på at det er få spillere pr. lag. Det for å sikre at hvert enkelt barn ofte får involvert seg og deltatt i kampsituasjoner.

Det er INGEN KRAV TIL FERDIGHETSNIVÅ. Dette tilbudet passer alle barn der øvelsene er skreddersydd de aktuelle alderstrinnene.

DATOER:                     10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 7/11, 14/11, 21/11 og 28/11

TRENINGSTID:            15.00 – 16.00

STED:                           Kunstgressbanen på Tune

PRIS:                            895 kroner

PÅMELDING:               Send mail med fullt navn, adresse og hvilket år barnet er født i til:

audsenjanerik@gmail.com

 

Med sportslig hilsen

Jan Erik Audsen (Fokus Spillerutvikling, mobil: 901 40 468)

Odd Olav Aamodt (Leder i Tune IL Fotbball)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here