PÅ TUNE KUNSTGRESSBANE MED OPPSTART ONSDAG 27. FEBRUAR

Til: Trenere, foresatte og gutter og jenter født i 2012, 2011 og 2010

Det ble en suksess med veldig fornøyde barn høsten 2018! Nå kommer oppfølgeren med den profesjonelle spillerutvikleren Jan Erik Audsen.

Fotball-Xtra har en egen skoleringsplan som innebærer at barna får delta på mange effektive, lærerike og morsomme øvelser. Både med og uten ball. Dette er midt i blinken for unge og ivrige fotballivrige gutter og jenter!

TUSENVIS AV BALLBERØRINGER

Ved at barna over flere treninger øver på noen få tekniske- og motoriske ferdigheter, får de meget gode muligheter til å lære. Det vil gi barna gode følelser av å meste – og økt selvtillit!

Fotball-Xtra våren 2019 består av 9 treninger. Tilbudet er et langsiktig, planmessig og forutsigbart spillerutviklings-prosjekt med hvert enkelt barn i fokus.

På treningene dette semesteret er det ballmestring som står i sentrum. Barna får ta del i en rekke øvelser der de får utallige berøringer på ballen. Både på yttersiden- og innsiden av foten, og under foten. Alt for at de skal bli enda bedre venn med ballen.

I tillegg blir det lagt vekt på motoriske øvelser uten ball. Kamper blir spilt med få spillere pr. lag. Det for å sikre at alle ofte blir involvert i selve spillet.

LAVTERSKELTILBUD – I GULLALDEREN!

Dette fotballprosjektet passer alle barn som ønsker et ekstratilbud ved siden av lagstreningen. Det er ingen krav til ferdighetsnivå. Fotball-Xtra passer absolutt alle som ønsker å bli flinkere til å spille fotball!

STED:              Kunstgressbanen til Tune IL

TIDSPUNKT:    15.15 – 16.15

PRIS:                895 kroner

DATOER:         27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 24/4, 1/5

PÅMELDING:   Send mail med fullt navn, adresse, og hvilket år barnet er født i til:

audsenjanerik@gmail.com

 

Med sportslig hilsen

Jan Erik Audsen, Fokus Spillerutvikling (mobil: 901 40 468)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here