Ole er signert

Ole Jamessen forplikter seg til Tune i 2020

0
1842

Tune IL har signert Ole Jamessen på ny kontrakt som hovedtrener for Menn Senior A-lag for 2020-sesongen. “Vi er meget fornøyd med at Ole tar en ny sesong. Vi vet at det har vært interesse for han fra andre klubber. Nå gleder vi oss til 2020.” – sier Sportslig leder Arne Hovelsrød i en kommentar.

Arne Hovelsrød kan videre fortelle at “Ole var vårt førstevalg når det gjelder trener for Tune MSA neste sesong. Dette er en signering som gjør at vi kan jobbe videre i samme spor og sikre kontinuitet i arbeidet. Noe som er helt nødvendig.”

Oppstart av ny sesong blir tirsdag 3 desember kl 19:00 på Tunehytta. Der blir det et 45 minutters spillermøte før 1 times trening. Ole ønsker alle som kan tenke seg å være med i Tune i 2020 velkommen på trening. “Vi har mye bra spillere og en god stamme i laget, og har mål om å bli et lag hvor folk trives og ønsker utvikles. Ta kontakt hvis du er interessert, eller møt opp på de åpne treningene på tirsdager i november. Alle nye og gamle, unge og eldre er velkommen. Jeg gleder meg til en ny sesong!”

Navn: Ole Aleksander Jamessen
Rolle: Hovedtrener Tune MSA
Alder: 29
UEFA B-lisens
Bachelor i Idrett fra Høgskolen i Hedmark