Det blir ingen seriekamper for seniorlagene våre i 2020.

Det kom vel ikke som noen større overraskelse på noen, men det er forløsende når endelig NFF og kretsene har tatt avgjørelsen om at det ikke blir noen fotballsesong for seniorspillere i 2020. Avgjørelsen kunne vært tatt på et mye tidligere tidspunkt! Da hadde vi sluppet å late som at det kom til å bli noe kampsesong. Vi slipper nå heldigvis en intensiv 2-3 uker med trening for å komme i nærheten av noe som kalles kampform.

Isolert sett for vår del så gjør det ingen forskjell. Vi hadde klart å gjennomføre enkel serie med spillerne som vi har til rådighet, men uten trening siden mai, hadde det blitt en skeiv konkurransesituasjon. Enkel serie kunne fort ha sørget for at vi spilte et annet sted enn 6. divisjon i 2021. Det vet vi ikke, og det får vi heldigvis ikke noe svar på.

Vi er allerede godt i gang med planleggingen av 2021, og har konkrete tanker om å løfte fotballtilbudet på flere områder i klubben. Dette gir oss mer tid, som vi skal bruke godt. Nå får vi bare håpe på en mulighet til å trene som vanlig, og at den kommer så fort som mulig.

Les mer hos:
www.fotball.no
www.sa.no

Vi ønsker velkommen til 6. divisjonsoppgjør på Tunebanen i 2021! …forhåpentligvis.