Det må sies å være svært gledelig, nesten rett etter at vi hadde fått beskjed om at seniorfotballen 2020 aldri kom til å skje, at en viktig brikke for klubbens nye sportslige retning kom på plass såpass tidlig.

Frode Gretland har denne uken signert en 3-årskontrakt som Hovedtrener for Menn Senior A-lag. Han har de siste sesongene hatt rollen som far, men har tidligere trent Greåker i 2 perioder. Frode er opprinnelig fra Borgen, men spilte også seniorfotball både i FFK og i nevnte Greåker.

Styreleder Kent Trinborg, har sammen med styremedlemmene Nikolai Kaspersen og Kenneth Reid stått for samtalene på vegne av fotballstyret og var tidlig tydelige.

Frode var et klart førstevalg! Så snart vi fikk avklart trenerbehovet for 2021 og fikk bekreftet at vi måtte ut på trenerjakt, satsa man egentlig alt på ett kort. Etter en sen økt med forventningsavklaring var alle ytterligere overbevist, og vi kan si oss meget godt fornøyd med at Frode takket ja! Det at han deler klubbens tanker og ønsket være med på dette prosjektet er veldig positivt.

Nå må vi satse på kontinuitet, sportslig løft på flere områder i klubben, og sammen bygge noe nytt. Frode og treårskontrakten blir viktig i dette arbeidet. Han vet hva som skal til på vårt nivå, og kan samtidig løfte oss etterhvert som vi løfter oss. Han vet hva som skal til på nivået over, og har spillererfaring fra nivået over der igjen. Vi håper dette er starten på en lengre reise. Inntrykket vi sitter igjen med er udelt positivt, og det er spennende tider.

Korona har sørget for en lang ferie, og man har ikke helt oversikt over spillerstallen.

Vi håper nå at myndighetene åpner opp for trening, slik at vi kan skaffe oss nødvendig oversikt. At vi åpner portene på Tunebanen og ønsker folk velkommen er enklere, når vi har noe å ønske dem velkommen til.

Vi ønsker Frode Gretland velkommen til Tunebanen, og lykke til i nytt trenerverv og med ny sesong, som forhåpentligvis kan starte med treninger med fullkontakt fra 1. desember.

Fotballstyret
v/ Kent Trinborg