Tune IL Fotball er i 2021-sesongen Sarpsborgs nest største fotballklubb målt i antall aktive spillere og påmeldte lag. Vi holder til på et flott fotballanlegg på Grålum, ikke langt fra E6 og med kort vei til det meste. Klubben har stadig økende aktivitet både på jente- og guttesiden og vi er nå på utkikk etter flere engasjerte og lærevillige trenere.

Fra 2022-sesongen har vi ledig engasjement som trener for vårt G19 juniorlag for spillere født 2005-2003.

Tune IL Fotball ønsker trenere som er engasjerte og positive med en pedagogisk tilnærming til aktivitet, læring og spillerutvikling. Vi er opptatt av å ha gode og kvalifiserte trenere, som er flinke med barn og ungdom.

Trenerne i Tune IL Fotball får et godt arbeidsmiljø med flere dyktige trenere, større nettverk og gleden av å jobbe med barn og ungdom. Klubben oppfordrer til og tilbyr trenerutdanning til de som ønsker det, samt mulighet for veiledning internt av klubbens egne trenerveiledere.

I Tune IL Fotball skal vårt G19 junior-tilbud være et godt sportslig og sosialt tilbud, som skal konkurrere på kretsens høyeste nivå. Det forventes aktivt samarbeid med øvrig senioravdeling og rollen vil jobbe tett med sportslig leder senior.

Det tilbys godtgjørelse, nødevendig utstyr, støtteapparat oppfølging og tilrettelegging. Du kommer til dekket bord, men må ikke bli overrasket over å måtte trå til der det trengs. Større er vi ikke. Politiattest må fremvises.

Hvis dette virker interessant, send en enkel interessehenvendelse med noen ord om deg selv til kent@tunefotball.no Oppgi gjerne referanser i henvendelsen.

For mer informasjon og spørsmål ta kontakt med styremedlem Kenneth Reid på tlf 91700170, epost kennethreid@hotmail.com eller fotballeder Kent Trinborg på tlf 48181440 epost kent@tunefotball.no