Hafslund – Tune
Tirsdag 24.08 20:00
Hafslund KG

Av erfaring er det ofte lurt å vente noen dager før man leverer kampreferat etter tapte fotballkamper, men vi får prøve bidra med litt smånyansering. Ring gjerne hovedtrener Frode Gretland på 994 43 645 etter neste lokaloppgjør SA-sporten. Sportslig leder i Hafslund er svært så edruelig i sin tilbakemelding og det er fint! Håper alle tar den litt bitre undertonen i det som kommer under her for det det er. En bitter ensidig gjengivelse av oppgjøret fra vår side. Vi er nemlig fortsatt meget, meget skuffet!

For noen dager så stemmer nemlig alt! Været er flott, dommeren har en god dag, lyset på banen skinner hvitt som solen selv og spillerne får vist fram det dem er gode for. Andre dager er det stikk motsatt. Som i dag.

Årets første seriekamp viste seg raskt å bli en tøff og fysisk kamp, under pissgult lys, og det var tydelig at gutta fra Hafslund ikke hadde planer om å gi oss noe gratis – greit nok. Første omgang lugger en del for de fleste utpå der. Det er fort gjort å henge seg opp i ting, men vi er der vi er. Det er likt alle veier.

Covid-vaksiner og stemplinger setter tidlig begge kantspillerne våre på benk, noe som bidrar til endringer, et par feil skjer og det blir et mål til Hafslund etter rundt 25 min. Hafslund-spissen som ifølge SAs utsendte fortsetter å bøtte inn mål for ny klubb. 1 scoring på 2 kamper har det blitt. Han kommer seg gjennom i bakrommet som tusen ganger før og setter 1-0 sikkert. Har det fortsatt! Kaptein Nikolai Kaspersen tenker at det mest rettferdige til pause ville vært 1-1 og reduserer derfor før dommeren blåser av første omgang. På et nesten samme vis som 1-0, egentlig. Pasning gjennom og plassering til side for keeper.

Hafslund-gutta ser litt slitne ut etter pause, men kriger på. Vi kjører mye av andre omgang og spillet hever seg betraktelig fra vår side. Stolpe ut, redning på strek, årets redning av Hafslund-keeper og nettvegg – ingenting detter i kassa. Hafslund derimot får til en kontring og viser Tune hva effektivitet foran mål er. To på to sjanser til Hafslund etter 65 minutter. Vi maler på de siste 25 min og får endelig straffespark i kampens siste minutt!

Ryktene skal ha det til at Hafslund fortsatt leter etter kampballen. Vi lover å se om den landet på Tunebanen, i mål gikk den iallfall ikke. @Kunstgress på Twitter sier det best; «Hvordan Hafslund vinner mot Tune er en gåte…», og vi har heller ikke noe bedre svar.

Ballen er rund og denne gangen rullet den nokså ufortjent i Hafslund sin favør. Vi tar lærdom og kommer sterkere tilbake neste uke! Ingenting gjør seg sjøl!

Vi takker Hafslund for kampen og ønsker de lykke til videre i årets 6 divisjonssesong.

Tune XI: Simen Eriksen (k), Emil Bergstrøm Nicolaysen, Henrik Bratteberg Steen, Patrick Zimmermann Johnsen, Sakaria Abdirasak Ibrahim, Alexander Solberg Berglund, Christer Knudsen, Lars Didrik Kaspersen, Joakim Olav Myhre, Arya Yousefi og Bent Nikolai Kaspersen (c).

Benken: Jørgen Nikolai Klausen, Andreas Henriksen, Burhan Feka og Aleksander Aurmo.

Scoringer:
25 min: 1-0 Hafslund
37 min: 1-1 Nikolai Kaspersen (Sakaria Ibrahim)
65 min: 2-1 Hafslund

Stjerner:
3* – Sakaria Ibrahim
2* – Patrick Johnsen
1* – Arya Yousefi