Tunes faste referent prioriterte 8-årsfødselsdag og satt med skjea godt planta i 3-gelelag i friske farger, toppet med en tjukk remse med vaniljesaus. Det ble rapportert om en jevn og god 1. omgang. Hjemmelaget bommer på åpent mål etter innlegg 2 ganger og frustrasjon føltes godt på andre siden av telefonrøret. Tunes utsendte styremedlem rapporterte nemlig ringside med god innlevelse.

Totalt sett er det en heller innholdsløs kamp med 2 gode lag i etablert forsvar. Det var vi forsåvidt klar over og forberedt på. Det vi ikke var like klar for var at kampene resten av sesongen går på nye banen. De gamle lysene på den eldste klarer ikke ha på matchlys og trenger byttes ut. Det skaper en annen ramme der oppe. Den er litt mindre og utrolig nok, litt hardere.

Utover i andre omgang blir motstanderen sliten. Hjemmelaget dominerer visstnok totalt og Rygge har mer enn nok med å forsvare seg. Tune skulle hatt straffe etter hands etter ca 60 minutters spill. Det var hvertfall tydelig for alle old boys på hemsen. Likevel skal det ta hele kampen før det avgjøres. I 8-årsbursdag er man ok minus fornøyd med 1 poeng og fokuset er allerede rettet over mot at det nå handler om å gå for kvalplass, og at vi trenger være heldige med andre resultater.

Utsendt styremedlem ringside ringer heldigvis opp. Lars Kaspersen er dyttet opp fra sin midtstopperplass og kommer til avslutning som faktisk går inn. Dommeren mener likevel det at “Ryggespiller fratar motparten et mål eller en åpenbar scoringsmulighet ved forsettlig bruk av hånden” og dømmer straffe og rødt kort. Opp kommer Sakaria Ibrahim og setter den trygt til 1-0 og 3 livsviktige poeng til hjemmelaget. Vi er med!

Tune – Rygge:

Kjetil Skram – Aleksander Aurmo, Lars Didrik Kaspersen, Gedeon Nkubito, Sakaria Ibrahim – Aleksander Berglund, Patrick Johnsen, Jørgen Klausen, Christer Knudsen – Arya Yousefi, Soraj Ilyas

Benken:
Simen Eriksen, Emil Nicolaysen, Henrik Steen, Emil Hansen, Andreas Henriksen, Joakim Myhre

Scoringer:
1-0 Sakaria Ibrahim

Stjerner:
3* – Gedeon Nkubito
2* – Lars Didrik Kaspersen
1* – Sakaria Ibrahim

📸T Hansen Foto