I morgen tidlig reiser jenter 2002 til Gøteborg for å delta i Norden Cup. Første kamp spilles i morgen kl. 16.00 mot VasterIrsta HK. På mandag venter Fjellhammer og IK Baltichov. Det er 12 spente jenter som drar avgårde sammen med trenere, ledere og foreldre. Alle gleder seg til fire fartsfylte dager med  håndball.

Søndag 27/12: Det ble seier med fire mål i første kamp mot VasterIrsta HK, 17-13. Jentene spilte en solid forsvarskamp, og målvaktene gjorde en god kamp mellom stengene. Laginnsatsen var helt topp, og jentene viste ekte håndballglede.

image

Mandag 28/12: I første kamp i dag ble det tap mot et meget godt Fjellhammer lag. Jentene kjempet tappert, men fikk en leksjon i hvordan håndball skal spilles. Resultatet ble 24-15. Kampen mot IK Baltichov ble en jevn kamp, hvor jentene leverte en bra forsvarskamp i første omgang. Det løsnet fremover i andre omgang og jentene scoret mange fine mål, men det ble dessverre tap 16-14.

Tirsdag 29/12: I dag har jentene spilt to kamper i plasseringssluttspillet for 9. til 16. plass. Det ble seier i første kamp mot Skøvde HF 19-15. Forsvaret satt som det skulle, og selvom det ikke fungerte like bra fremover, så halte de seieren i land. Neste kamp var mot HK Aranæs. Nå satt spillet som det skal både fremover og bakover. Jentene gjorde fine bevegelser i angrep og scoret mange fine mål. Målvaktspillet var også veldig bra. Det ble til slutt en klar seier, 15-9. I morgen er det kampen om 9. og 10. plassen i uoffisielt nordisk mesterskap som står for tur.

Onsdag 30/12: I kampen om 9. og 10. plassen møtte jentene igjen VasterIrsta HK. Denne gangen var det VasterIrsta HK som trakk det lengste strået og vant med 5 mål, 18-13. Jentene gjorde en heltemodig innsats, men det ville seg ikke. Det viste seg at jentene hadde havnet i en meget tøff pulje innledningsvis, både Fjellhammer og IK Baltichov spilte semifinaler. Fjellhammer-jentene vant til slutt finalen i det uoffisielle nordiske mesterskapet, noe som var fullt fortjent.

Et minnerikt cupeventyr er over for denne gangen. Tune IL jenter 2002 vil herved takke Tune senter AS, Din Bilservice AS, Østfold Gass og VVS AS, AS Stansemakeren og Brødrene Dahl for sponsorstøtte.

image image

image