Fredag 22.04.2016:

Da er spillere, trenere, ledere og foreldre fra Tune IL jenter 2002 på plass i Larvik. Flesteparten av oss er innlosjert i Brødrene Dahl sine lokaler. Det har vært en rolig kveld, jentene har trent litt utenfor bygget her, og hele gjengen har kost seg med pizza. Alle er spente på morgendagen, da er det fire kamper som stor for tur. Lagene vi møter er Storhamar IL, Vinbjart IL, Konnerud IL og Nordby IL.

Peter Wessel cupen trekker hvert år de beste lagene i aldersgruppen 12 til 18 år fra hele Norge til dyst i Larvik. Turneringen foregår fra januar til april, og i perioden konkurreres det om gjeve pokaler og titler i et arrangement som har fått en betydelig posisjon i norsk håndballverden.

image

Lørdag 23.04.2016:

Det ble seier mot Storhamar IL i første kamp, 12-6. Kampen mot Vindbjart IL endte også med seier, 15-9, så da er jentene kommet godt i gang. Samtlige spillere har vært på banen i løpet av disse to kampene, med flott innsats av alle sammen. Etter en god lunsj er vi klare for dagens to neste kamper. Tredje kamp for dagen ble enveiskjøring, en kamp hvor jentene hadde kontroll hele tiden. Sluttresultat 12-6. I siste kamp for dagen, så lekte jentene seg til en flott seier mot Nordby IL, 15-7. Nå venter tacobuffe’ for alle sammen på Brødrene Dahl, før vi tar kvelden og lader opp til en ny dag og spennende dag med, hvor første kamp er 1/16 finale.

Søndag 24.04.2016:

Det ble en komfortabel seier i 1/16 finalen mot Fram IF, 10-3. En god start på søndags formiddagen. I 1/8 finalen stod Hinna HK på den andre banehalvdelen, det ble en jevn kamp, men jentene stod veldig bra bakover, og halte seieren i land, 8-5.

image

Da er kvartfinalen unnagjort og Skreia ble beseiret 11-8. Så det var en herlig revansj etter semifinaletapet i Peter Wessel cup 2015. Nå venter semifinale mot Ski IL.

Jentene klarte det !!!!!! Seier mot Ski IL 12-9. Finale mot Fjellhammer IL kl 20.30. Kampen sendes på handballtv.com kl 20.30.

Det holdt dessverre ikke helt inn, men sølv er ikke nederlag. Fjellhammer vant 15-11. Trenere, ledere og foreldre er utrolig stolte av de flinke jentene. De vant sølvet. Gratulerer til Emile T, Emilie S, Kaja, Maya, Tuva R, Tuva T, Emilie L, Djellza, Julie, Tiril, Amalie, Iselin, Eline og Asora.

image