Klubbdugnad
Samtlige lag har obligatoriske dugnader under arrangementer gjennom sesongen. Dette innebærer kioskvakt, inngang og tilsynsvakt. Dugnaden fordeles pr.lag av dugnadsansvarlig i klubben, lagene gjør selv den interne fordelingen. Dette gjelder kamper i det opprinnelige serieoppsettet. Det sendes ut påminnelse og instrukser (pr.mail) vedrørende gjennomføringen av dugnad fra dugnadsansvarlig i god tid før arrangementet. Til kamper som omberammes til egen treningstid, og evt. cupkamper som spilles i treningstid, må lagene selv stå ansvarlig for sekretariat, kiosk og inngang.

Klubben er også avhengig av en eller to salgsdugnader pr. år, normalt èn dugnad i løpet av høstsesongen og èn i løpet av våren. Alternativt kan klubben velge å gjennomføre ett lotteri, og det arbeides med å arrangere en cuphelg. Informasjon vedrørende gjennomføringen av disse dugnadene sendes ut når tiden for gjennomføring nærmer seg.

Kamprapporter skal finnes i kiosken, de legges der fortløpende. Dette er ferdig utfylte rapporter til bruk i sekretariatet under kampene. Det skal også finnes ”blanke” kamprapporter i kiosken til bruk dersom feil, endringer etc. har oppstått. Link til banedagbok på håndballforbundets sider: www.handball.no/system/banedagbok/

Tilsynsvakt rutiner finner du her:
Rutine Tilsynsvakt

Lagdugnad
Lagene står fritt til å arrangere egne dugnader til inntekt for lagkassa.

Oppskrift på vaffelrøre:
4 egg
3 dl sukker
250 gr. margarin
1 liter melk
11 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kardemomme
4 ts vaniljesukker
¼ ts salt