TUNE IL HÅNDBALL

HVEM ER VI?

Tune IL Håndball er en avdeling under Tune Idrettslag og har ca 150 aktive medlemmer fra alderen 5 år og helt opp på seniornivå. Klubben jobber aktivt med å starte opp nytt lag for barn som fyller 6 år hver eneste sesong. Vi er også opptatt av å gi ungdom muligheten til prøve seg som trenere. Tune IL Håndballs mange lag trener stort sett alltid i Grålumhallen ved Grålum skole. Tune IL har også et klubbhus som er tilgjengelig for alle medlemmer.  

HVA VIL VI?

Vi vil at alle i Tune IL skal engasjere seg i å skape et miljø hvor alle kan utvikle seg positivt, behandle alle med respekt, samarbeide for å ha det gøy og for å oppnå resultater og være villige til å lære av andre og å lære bort til andre. 

Kort sagt vil vi at alle selv skal forstå og oppleve at det er gøy å spille hverandre gode! #gøyåspillehverandregode 

BLI MED I TUNE IL HÅNDBALL?

Har du lyst til å være en del av et positivt håndballmiljø i Grålumhallen? For å bli med i Tune IL Håndball må du først melde deg eller barnet ditt inn gjennom følgende lenke: BLI MEDLEM

Når innmeldingen er registrert blir du lagt til i lagets gruppe i SPOND. SPOND brukes av Tune IL som medlems- og kommunikasjonssystem. Lag på alle nivå innkaller til treninger, kamper og andre arrangement i sin gruppe og klubben fakturerer medlemsavgift i samme system. 

Skroll til toppen