(Se bilder fra arrangementet nederst i artikkelen)

Søndag 14. mai arrangerte Tune IL fotballturneringen “På med Drakta” som er en en minifestival for jenter og gutter i alderen 6 og 7 år. Dette er i samarbeid med NFF Østfold og spilles 3 mot 3 på små baner med vegger. Dette ble en fantastisk dag med over 100 lag påmeldt, og flere tusen besøkende i solskinnet på Tunebanen.

“Det har vært en hektisk uke, spesielt de siste dagene, når vi skal få på plass alle detaljene” forteller arrangementsansvarlig i Tune IL, Didrich Gade-Noreng. “Vi har jobbet mye med tilbudet rundt kampene slik at rammen og atmosfæren skal bli best mulig på en slik dag, men når vi ser resultatet er alle timene absolutt verdt det”, fortsetter han. Med seg på laget har han hatt med seg fotballstyret, samt flere ildsjeler i klubben og foreldregruppa som har lagt ned en fantastisk innsats.

“Det er slike dager som gjør det gøy å engasjere seg i idretten” sier fotballeder i Tune IL, Espen Skaar. “Et slikt arrangement skaper mye positivitet og styrker klubbens omdømme i lokalmiljøet. Det betyr mye for oss. Samtidig er det helt klart en viktig inntektskilde for en fotballklubb i vekst og som ønsker å gi et godt tilbud til sine medlemmer”, fortsetter han. “Jeg er veldig imponert over dugnadsinnsatsen til foreldregruppa i dag, uten de hadde vi aldri klart å gjennomføre et så vellykket arrangement”. “Dette er vi veldig takknemmelige for”, avslutter fotballlederen.

Tune IL ønsker også å rette en spesiell takk til sponsorene til arrangementet:

Ådalen Truck – www.aadalenutleie.no
Areal Tak – www.arealtak.no
ABC Elektro Team – www.abcel.no
Center Revisjon – www.centerrevisjon.no
Skolt Holding – www.skolt.no
Tune Senter – www.tunesenter.no
Oliva Park – www.oliva-park.no
Økonomideler – www.okonomi-deler.no
Prozo – www.prozo.no
Areal Asfalt – www.arealasfalt.no
Lions Club Sarpsborg/Tune – www.sarpsborg-tune.lions.no

Tune IL takker også samarbeidspartnere for bidrag til arrangementet:

Superland
Sarpsborg 08
Quality Hotel Sarpsborg
Rema 1000 Amfi Borg
Spar Tune
Inspiria
Magic Touch Frisør