Ett av våre mange talenter i Tune, Linnea Louise Prang Orud (14), har denne uken vært på NFFs talentleir i Porsgrunn for å spille seg til en plass på Norges J14 landslag, som skal spille kamp mot Sverige på slutten av året.
Linnea har gjort sine saker godt på leiren og det blir spennende å følge med på uttak etterhvert.

Linnea er kjent i Tune for sin dedikasjon og hun har høye ambisjoner. “Jeg ønsker å spille på landslaget – det er drømmen. Samtidig ønsker jeg å pushe meg selv og bli bedre og bedre. Jeg ønsker først og fremst å utvikle meg som spiller”.

Tune er svært stolte av  hva Linnea har fått til allerede og det understreker vår ambisjon om å bli sett på som en utviklingsklubb.

Om dette sier Linnea: “Jeg har vært heldig som har spilt fotball i Tune. Det er et godt miljø og jeg har fått mange gode venner. Jeg har hatt gode trenere hele veien, både da jeg spilte med jentene og nå som jeg spiller med guttene. Kretslagstrenere og andre støttespillere rundt meg har hjulpet meg å forme treningshverdagen min kontinuerlig. Det at Tune har latt meg spille med guttene tror jeg har tvunget meg til å spille ball raskere, bli hardere og rett og slett bli en bedre fotballspiller. Det har kommet godt med her i Porsgrunn”.

Linnea spiller i dag på klubbens G14 lag som har gjort det meget godt og vant siste KM tittel.

Generelt om livet i Tune sier Linnea at hun har det kjempebra. “At guttene har inkludert meg som de ha gjort setter jeg stor pris på. Det er mange gode spillere der som jeg lærer mye av hver dag. Treningene er gode og intensiteten høy. Jeg stortrives”.

Vi er stolte av deg Linnea og vet at dette har du fortjent etter all tid nedlagt på Tunebanene, i krets sammenheng og som hospitant i Sarpsborg 08.

Stå på videre, det skal bli spennende å følge deg!