Sarpsborg 08 gjennomførte tidligere dette året en konkurranse, hvor utfordringen var å sanke flest mulig stemmer. Premien man kunne vinne var en treningsøkt organisert og gjennomført av hovedtrener i 08, Stefan Bilborn og vise-kaptein Bjørn Inge Utvik, hvor sistnevnte er også bosatt på Grålum.

Tune ILs 2013 årgang ble en suveren vinner med langt over 1000 stemmer. Trenerne og foreldregruppen gjorde en formidabel innsats for å sikre seieren i lokaloppgjøret i tetstriden mot Yven 2011.  Barna gikk også rundt og ringte på dører i nabolaget med QR koder for å sikre stemmer. Tune IL gratulerer og er imponert over innsatsen.

Tirsdag 9. mai var dagen endelig her og 30 spente 10-åringer møtte opp. Det ble en aktiv og godt planlagt treningsøkt komponert av Bilborn og Utvik, som også hadde med seg nylig friskmeldte Junior som støtte. Trenergruppa til G10 stod å betraktet det hele med stolthet, og måtte innrømme at guttene på laget var mer lydhøre og disiplinerte på denne økten, enn til vanlig.

Alt i alt ble dette en morsom og annerledes fotballtrening for den ivrige gruppa født i 2013 på Tunebanen som var dekket av deilig vårsol. Etter treningen ble det satt av god tid til både bilder og autografer.

Tune IL takker Sarpsborg 08 for et strålende opplegg og setter stor pris på samarbeidet med eliteserieklubben.