Tune Håndball J16 klare for sluttspill i Bringserien

2007-jentene har dermed nådd sesongens store mål, og er klare til å kjempe om å bli Norges beste klubblag!

54 lag kvalifiserte seg i høst til årets serie, og etter 4 serierunder rundt om i landet er det nå klart hvilke 8 lag som møtes til nasjonalt sluttspill.

Tunejentene har gått ubeseiret gjennom seriespillet, og er dermed vinnere av sin avdeling.

Avdelingsvinnere er også Fjellhammer, Flint Tønsberg, Urædd, Søreide og Nærbø. Stabæk og KFUM Stavanger går til sluttspill som beste toere. Sluttspillet spilles i Kongstenhallen i Fredrikstad 27. og 28. april, og spilles med kvartfinaler, semifinaler, finaler og plasseringskamper.

Som eneste lag fra Østfold vil vi påstå at vi (nesten) har hjemmebane, så nå må alle Tunesupportere komme og støtte jentene i Kongstenhallen 💚❤️ Kampoppsettet finnes her.

 

Her er en oppsummering av Bringserien for Tune J16 sesongen 2023/2024:

Startskuddet gikk 12. november, og i første runde av seriespillet dro Tunejentene til Hamar for å spille mot Hinna (Stavanger) og Storhamar. Jentene våre tok med seg to solide seiere hjem, og standarden var dermed satt!

21. januar var det klart for fest i Grålumhallen, da Tune tok i mot Randesund (Kristiansand) og Byåsen (Trondheim). I tillegg til en flott dag på hjemmebane ble det to nye klare seiere til Tune – selv om kampen mot Byåsen var litt for spennende i 1. omgang.

Helgen 9. – 11. februar hadde jentene en flott tur til Molde, hvor de spilte mot Lillestrøm og Molde. To nye seiere og 4 viktige poeng ble også denne gangen med hjem til Sarpsborg.

9. mars spilte jentene den fjerde og avsluttende runden på Lillestrøm. Dette var en fellesrunde hvor alle lagene i Bringserien møttes og spilte på Romerike. I nest siste kamp møtte Tune Kråkerøy fra Fredrikstad. Etter en spennende kamp tok Tune en 3-målsseier, og avansementet til sluttspillet var dermed klart allerede før siste kamp mot Åssiden (Drammen). Og seriespillet ble avsluttet som det startet – med en solid seier!

Jentene synes det har vært utrolig moro å være med i Bringserien, og vil takke klubben, sponsorene, og ikke minst alle de supre foreldrene for all støtte, kjøring og heiing!!

#gøyåspillehverandregode