Er du engasjert i fotball og barns utviklingsmuligheter i et trygt og sosialt miljø? Tune IL er en av vår regions største utviklingsklubber og har ambisjoner om videre vekst. Hos oss har vi et bredt tilbud for gutter og jenter fra det året barnet fyller fem år. Vår fotballmodell er forankret i en sportsligutviklingsplan som skal sikre gode vennskap, mye gøy og øvelse på nøkkelferdigheter i fotball. Våre årganger har stor bredde og vi har både engasjerte foreldre og ungdommer fra egne gutte- og jentelag som hovedtrenere for våre yngste fotballspirer.

Vi søker deg som ønsker å være med å utvikle dette videre. Tune IL kan tilby et stort mandat til å påvirke utviklingen av klubben og skape glede for hundrevis av små mennesker i en variert og svært givende rolle. Det blir ditt ansvar å sørge for at barnefotballmodellen gjennomføres på feltet. En grunnleggende erfaring som trener og eller spiller er fordel, da du må følge opp og veilede både unge og voksne trenere slik at treningene blir morsomme, varierte og utviklende for våre yngste medlemmer. Som leder for barnefotball vil du ha en aktiv rolle i klubbens fotballstyre med muligheter til å påvirke kursen for et idrettslag i vekst og med videre ambisjoner.

Ta kontakt med klubbens fotballeder, Espen Skaar (espen@tuneil.no), for en prat hva dette innebærer og hvordan du kan ta del i dette arbeidet fremover.