Vi kan med glede presentere Scott Sedgwicks etterfølger som keepertrener i klubben, den tidligere profesjonelle fotballkeeperen John Alvbåge!

John vil kombinere jobben som keepertrener på A laget til Sarpsborg 08 med et mindre engasjement i Tune Fotball. John har også tatt over Scotts leilighet et steinkast unna Tunebanen og det ble dermed et lett valg.

Med på lasset kommer Johns sønn, Logan, som har spilt sine første kamper for vårt G14 lag nå i høst. Logan vil kominere spill i Tune med hospitering i Sarpsborg 08.

John er som nevnt tidligere profesjonell fotballspiller og nå trener. John er som vår egen Ronald Turner en Göteborgare. Mens Ronald begynte sin karriere i Örgryte, begynte John i Västra Frölunda og deretter Örebro. Han var fast del av Sveriges U-landslag og trente tidlig sammen med David James i Aston Villa. Karrieren hans har gitt han erfaring fra halve verden og noen klubber som kan nevnes er IFK Göteborg, Minnesota United, Viborg, Omonia og Akropolis, selv om vi nordmenn kanskje husker han best fra tiden i Stabæk. Høydepunktet var da han var del av Sveriges VM tropp til VM i Tyskland.

Det er altså ingen hvem som helst vi har fått til klubben som ledd i vår satsing på spillerutvikling. John innehar UEFA A lisens og blir med det klubbens høyest utdannede trener.

John har allerede startet sitt arbeide i november, med noen keeper sesjoner og Grønn Ekstra. Han vil være med oss minst ut 2024 sesongen.

Vi ønsker John velkommen til klubben og lykke til med utviklingsarbeidet!