Som et lite avbrekk på vinteren arrangeres det nå noen futsal turneringer rundt omkring. Flere av våre lag deltok på “På med drakta”-konseptet i Rakkestad 18/19. november.

Her skulle vi gjøre oss godt bemerket selv om dette ført og fremst skulle et morsomt avbrekk uten resultatfokus. PÅ G16 stilte vi blandede lag, mens vi på G14 tok ut lag utelukkende etter treningsoppmøte.

I G16 klassen skulle Tune Sort til slutt vinne mot et godt SFK (som også stilte blandet – takk til SFK for god dialog i forkant) i en jevn finale og dermed vinnere av turneringen. I denne klassen tok vi også bronse etter 1-0 mot Rakkestad i bronsefinalen.

G14 vant også sin klasse etter 1- 0 mot gode Berg som imponerte tidligere i turneringen og også i sluttspill. Berg vet vår intel at trener en del futsal vinterstid og dermed har en fordel.

På jentsesiden samarbeider vi med SFK og Hafslund i involverte kull. Det gikk ikke så værst der heller – vår samarbeidesklubb, SFK, gikk av med seieer i J14 klassen. I J15 klassen gikk et sterkt Tune inspirert samarbeidslag av med seieren etter 4-3 mot Eika. Ole-Martin Jensen og Pål-Andrè Czwartek virket greit fornøyde med det.

Rundt disse lagene er det en fin anledning å berømme samarbeidet med SFK og Hafslund, og nettopp Ole-Martin og Pål-Andrè sitt bidrag for at dette skal fungere etter intensjonen – spillerutvikling for både de ambisiøse og ikke.

Selv om spillerutvikling fortsatt er hovedfokus er det morsomt å se resultatene i vår ungdomsavdeling om dagen. Det gror godt og det gjør spillerne våre attraktive. Samtidig klarer vi ivareta utvikling i bredden for intern og ekstern rekruttering/tilsig.