1-1 etter 64 min Andreas Henriksen (assist Mohamed Barahow)
2-1 etter 68 min Arya Yousefi (assist Halvor Raddum)
3-1 etter 77 min Andreas Henriksen (assist Halvor Raddum)

Kort: Marcus Sogn Larsen gult etter 36 min, Leander Olsen gult etter 90 min

En lang vinter med snøvær hver tirsdag, 4 minuttere, sykdom, forsøk på avdelingsendring signert Indre Østfold, skader, sår og Sandefjord-tur er endelig over. Hjemme på Tunebanen skulle 6. divisjon avdeling 2 starte mot Vansjø/Svinndal og vi var for første gang på lenge små favoritter.

V/S kom med en god mix ung og gammel, men var et tøft og tungt lag, som tok for seg i duellene. Vi etablerer tidlig et visst trykk, men etter bare 8 minutter kåler vi det til i forsvar, For ja, det gir seg sjøl at vi skal komme under med 0-1. Det er jo sånn vi gjør det hos oss… V/S vinner ball høyt og får straffet oss tidlig, allerede etter 8 minutter.

Etter å ha ristet av sjokket fortsetter vi med høyt balltempo og med å forsøke gnage dem ned og dypt i banen. V/S er likevel ikke ufarlig på dødball og kontringer. Tomålsscorer Andreas Henriksen (bilde) starter heldigvis for oss en snuoperasjon vi ikke er så altfor godt vant med å se på Tunebanen. Skribenten føler at det tidlig blir tydelig at løping, banking, mørning og litt flaks etterhvert kom til å snu det til fordel hjemmelaget.

Det er egentlig bare spill mot 1 mål gjennom hele oppgjøret. Andre omgang så løfter vi oss ytterligere etter å ha fått inn litt friske bein et kvarter inn i andreomgang. Halvor Raddum, Jørgen Klausen og Mohamed Barahow kommer inn for Marcus Sogn Larsen, Marcus Magnussen og Aleksander Aurmo.

Vi er som i 22-sesongen vår egen verste motstander, når vi mister ball i farlig sone og når vi klarerer hjemover innafor stengene. Henrik Jensen må ut i full strekk et par ganger.

Første scoringen til løpsmaskin Henriksen er et innlegg som går over keeper. «Å shit!» og «åja den går inn!» 2-1 sørger Arya Yousefi for etter en fantastisk kontring hvor ballen flyttes raskt. Så tråkker Halvor Raddum seg gjennom, slipper til Andreas Henriksen, som plasserer ballen i hjørnet for keeper. X antall spillere burde scoret flere mål, men det spretter ikke vår vei i dag.

Innlegg må langs bakken, pasninger må vinkles, flere dueller må vinnes og sjanser må omsettes, om det skal bli like mange poeng borte mot Askims rekrutter neste uke.