Serieåpning MSA: Tune – V/S

6 divisjon avdeling 2
Runde 1 – 11.04.2023 kl 20:00
Tune – Vansjø/Svinndal
Tunebanen KG Ny

Sluttresultat: 3-1 (0-1)
0-1 etter 8 min V/S
1-1 etter 64 min Andreas Henriksen (assist Mohamed Barahow)
2-1 etter 68 min Arya Yousefi (assist Halvor Raddum)
3-1 etter 77 min Andreas Henriksen (assist Halvor Raddum)

Kort: Marcus Sogn Larsen gult etter 36 min, Leander Olsen gult etter 90 min

En lang vinter med snøvær hver tirsdag, 4 minuttere, sykdom, forsøk på avdelingsendring signert Indre Østfold, skader, sår og Sandefjord-tur er endelig over. Hjemme på Tunebanen skulle 6. divisjon avdeling 2 starte mot Vansjø/Svinndal og vi var for første gang på lenge små favoritter.

V/S kom med en god mix ung og gammel, men var et tøft og tungt lag, som tok for seg i duellene. Vi etablerer tidlig et visst trykk, men etter bare 8 minutter kåler vi det til i forsvar, For ja, det gir seg sjøl at vi skal komme under med 0-1. Det er jo sånn vi gjør det hos oss… V/S vinner ball høyt og får straffet oss tidlig, allerede etter 8 minutter.

Etter å ha ristet av sjokket fortsetter vi med høyt balltempo og med å forsøke gnage dem ned og dypt i banen. V/S er likevel ikke ufarlig på dødball og kontringer. Tomålsscorer Andreas Henriksen (bilde) starter heldigvis for oss en snuoperasjon vi ikke er så altfor godt vant med å se på Tunebanen. Skribenten føler at det tidlig blir tydelig at løping, banking, mørning og litt flaks etterhvert kom til å snu det til fordel hjemmelaget.

Det er egentlig bare spill mot 1 mål gjennom hele oppgjøret. Andre omgang så løfter vi oss ytterligere etter å ha fått inn litt friske bein et kvarter inn i andreomgang. Halvor Raddum, Jørgen Klausen og Mohamed Barahow kommer inn for Marcus Sogn Larsen, Marcus Magnussen og Aleksander Aurmo.

Vi er som i 22-sesongen vår egen verste motstander, når vi mister ball i farlig sone og når vi klarerer hjemover innafor stengene. Henrik Jensen må ut i full strekk et par ganger.

Første scoringen til løpsmaskin Henriksen er et innlegg som går over keeper. «Å shit!» og «åja den går inn!» 2-1 sørger Arya Yousefi for etter en fantastisk kontring hvor ballen flyttes raskt. Så tråkker Halvor Raddum seg gjennom, slipper til Andreas Henriksen, som plasserer ballen i hjørnet for keeper. X antall spillere burde scoret flere mål, men det spretter ikke vår vei i dag.

Innlegg må langs bakken, pasninger må vinkles, flere dueller må vinnes og sjanser må omsettes, om det skal bli like mange poeng borte mot Askims rekrutter neste uke. 

Skroll til toppen