For første gang har Tune IL kvalifisert seg til Bringserien for 16-års lag!

Bringserien er et nasjonalt spilletilbud for 16-års lag. Totalt 77 lag var påmeldt kvalifiseringen til årets serie, og etter 2 kvalifiseringsrunder er nå 54 lag klare til å kjempe om å bli Norges beste klubblag! Lagene er fordelt på 6 avdelinger med 9 lag i hver avdeling, hvor lagene møtes over fire runder. Avdelingsvinnerne og de to beste 2’erne møtes så til slutt i et nasjonalt sluttspill.

Første runde spilles helgen 11. og 12. november. For Tunejentene går turen til Hamar, hvor de skal møte hjemmelaget Storhamar og Hinna fra Stavanger.

21. januar 2024 blir det fest i Grålumhallen, da Tune tar i mot Randesund fra Kristiansand og Trondheimslaget Byåsen!

Helgen 9. – 11. februar drar jentene til Molde, hvor de i tillegg til å møte arrangørklubben skal spille mot Lillestrøm – et lag Tune også møter i den hjemlige regionserien.

Den fjerde og avsluttende runden er en fellesrunde, hvor alle lagene i Bringserien samles og spiller på samme sted. Denne runden arrangeres av nettopp Lillestrøm, og 9. mars spiller Tune i Skedsmohallen mot Åssiden fra Drammen og Kråkerøy fra Fredrikstad – et lokalt lag jentene kjenner meget godt.

Mange klubber legger mye arbeid i å lage flotte arrangementer for spillere og supportere i forbindelse med Bringserien, og vi gleder oss til å møte gode lag fra hele landet!

Tune jenter 16