Tune IL Fotball har sikret seg signaturen til 2 nøkkelroller for fortsatt sportslig satsing i senioravdelingen dem kommende 3 årene.

Klubben er veldig fornøyd med at Frode Gretland viderefører sitt engasjement som hovedtrener i Tune med ytterligere 3 år. Selv med en skuffende høst av 90-årsjubileumets fotballesesong er motivasjon fortsatt for alvor til stede.

I en kort kommentar sier MSA sin hovedtrener fram til og med 2026-sesongen følgende: «Vi har hatt flere møter utover høsten og det har hele veien vært gjensidig både fra klubb og meg at motivasjonen for å fortsette må ligge i bunn. Det er såpass mye revansjelyst i meg, og klubbens tilpasninger er såpass spennende at jeg til slutt takket ja til å fortsette som trener på Tunebanen. Spillergruppa er fortsatt sulten, vi har mye gode spillere i laget og det er en rekke spennende spillere på vei opp i senioravdelingen. Vi skal fortsette jobbe for å oppnå det vi satte oss mål om!

Foran 2022-sesongen signerte vi hjemvendte Pål Jakobsen som hovedtrener for G19. Vi er veldig fornøyd med at Pål har takket ja til å fortsette på Tunebanen i ytterligere 3 år.

Pål kan fortelle at han gleder seg veldig til kommende sesonger. Det gror godt i Tune og det kommer opp mange gode spillere. «Jeg er veldig takknemlig for muligheten og jeg gleder meg veldig til å begynne jobbe. Alle spillere som har vært her i år blir med videre, flere ryktes inn og opp fra ungdomsavdelingen kommer det en stor gruppe født 2007. Det blir gøy å videreutvikle en stor juniorgruppe, og sammen skal vi ta ytterligere steg med senioravdelingen til Tune.»

Det gjenstår noen få kamper igjen i 6.divisjon før man kan ta en velfortjent ferie. Mer informasjon om seniorfotballtilbudet i 2024 kommer.