Det meldes om gøy aktivitet i Grålumhallen i høstferien! Tune IL Håndball arrangerte i høstferien for første gang Håndballcamp for egne lag, og vi har gjennomført 3 dager med mye moro og håndball!

Mandag, tirsdag og onsdag i høstferien har det vært mange ivrige håndballspillere på plass i Grålumhallen. De har blitt trent av spillere fra eget 16-årslag, og vi setter stor pris på at våre eldste spillere stiller opp for de yngre i klubben vår.

Campens hovedmål var at barna skulle være aktive i høstferien, leke og ha det gøy med håndball. En veldig stor del var også den sosiale biten med å spille, leke og kose seg ikke bare med spillere fra eget lag, men også fra andre lag i klubben. Samtidig fikk de yngre spillerne muligheten til å bli kjent med jentene på 16-åslaget, og vi er helt sikre på at det er knyttet en spesiell forbindelse mellom disse. Tunes J16-årslag er blant landets fremste i sin aldersklasse, og at spillerne tar seg tid til å være instruktører og gode rollemodeller for deltagerne på Tunes Håndballcamp er noe som blir satt stor pris på både av deltakerne, foreldre og alle rundt klubben.

Jentene har gjort en super jobb med å ta seg av alle deltakerne. De har instruert, motivert, trøstet og hjulpet til med det meste. Jentene har levert fine økter som de selv har satt sammen og gjennomført, og de har garantert sørget for at de har enda flere supportere på tribunen utover i sesongen, sier Tune IL Håndballs sportslige leder, Eirik Klonteig.

Det skal være moro å spille håndball og vi håper alle deltagerne har hatt en god opplevelse, både når det gjelder utvikling, men ikke minst også det sosiale som dette vel så mye handler om. Vi vil takke alle som deltok, vi har mange ivrige og flinke håndballspillere på vei frem i klubben vår.

Tusen takk til alle unge spillere som deltok på denne høstferiens Håndballcamp, og vi håper å se dere alle igjen i vinterferien!

En stor takk også til Kiwi Grålum som var med på å bidra til årets camp!