Årets andre treningskamp for A-laget ble spilt mot SFK på vinterforhold på Tunebanen. Tæle og vinter, i tillegg til skiftende forhold gjør at kulda flytter seg oppover. Det blir ikke gress nok til å spille som normalt med knotter på beina. Da sklir man litt på kantene, men det var på ingen måte uforsvarlig. I følge flere i blåhvite striper så var banen dårlig, dommerne dårlig og ballene dårlig. Var til og med en som klaga på at det var kaldt. Vi prøver ta det med oss i evalueringen og bli bedre. Uansett, takk for at dere snudde dere rundt og stilte til kamp. Koronautbruddet på Torp satte en stopper for oppgjøret mot divisjonskollegaen vår på andre sida brua, så veldig flott at twitter fungerer og SFK var på.

Med tanke på at vi spiller i 6. div og SFK spiller i 4. div i 2022, og vi begge hadde 3-4 fra tenkt start 11-er ute, så kommer vi greit fra det. Det er 78 minutter med bra fotball for hjemmelagets del. Vi har til og med noen sjanser til å gå opp i ledelsen. Når det etterhvert settes 0-1 etter at Stian Braathen har levert flere fine involveringer, så kunne det likesågodt ha vært 1-0. Vi holder et par minutter til etter scoringen, før SFK viser divisjonsforskjell. Mye slitne Tunespillere som har løpt ekstremt kampen gjennom sørger for 3 raske før kampslutt. Det gikk så fort at minuttene under kamphendelser må settes med ca. foran.

Neste er allerede Skogstrand på Tunebanen lørdag 12.02.

Treningskamp:
Tune – SFK
Torsdag 10.02
20:00 på Tune KG Ny
Tilskuere: ca 40

Kamphendelser:
78 min – 0-1  SFK
81 min – 0-2 SFK
86 min – 0-3 SFK
90 min – 0-4 SFK

Ble delt ut flere gule kort til begge lag.

Tune tropp:
Stian Braathen, Aleksander Aurmo, Sindre Berntsen, Leon Romuld, Athinan Hansen, Fredrik Kaspersen, Sakaria Ibrahim, Gedeon Nkubito, Martin Melleby, Jørgen Klausen, Mohamed Barhaow, Joakim Myhre, Emil Boivie Hansen, Sander Skaar, Håkon Henriksen.

Foto: Vi har sett SFK få kritikk i SoMe etter å ha forlatt garderobeanlegg i elendig forfatning. Etter i går kveld gir vi tommel opp til naboen for en strøken overlevering. Ingenting å klage på! Takk for kampen! Lykke til i 4 div.