Videre frisk seniorsatning i Tune Håndball for kommende sesong! Nå i samarbeid med Tindlund!

Vårt seniorlag gikk inn i sesongen 23/24 som nyopprykket lag. Noe heldig vil kanskje noen si, etter at plassen ble gitt på grunn av at andre lag trakk seg. Til tross for skadeutfordringer gjennom sesongen, viste jentene at dem virkelig hadde noe i 4. divisjon å gjøre. Til slutt ble det en solid 4. plass som ble fasit, etter at sesongen var ferdigspilt i midten av mars.

Senioridrett kan være utfordrende. Det å få kabalen til å gå opp med studier, jobb og familie og samtidig trene nok og spille håndball, kan være veldig krevende. Derfor er det hyggelig å kunne si at vi for kommende sesong innleder samarbeid med Tindlund for å få et enda bedre seniortilbud. Målet er at vi gjennom å samkjøre aktive seniorkrefter vil stå sterkere og kunne klare skape et enda bedre miljø og et enda bedre sportslig tilbud i seniorgruppa.

Laget vil kunne tilrettelegge bedre og ta nødvendig hensyn, og samtidig skape en solid ramme for både engasjement og innsats. Gjennom dette samarbeidet tror vi at vi blir mer attraktive og kan trekke til oss spillere som fortsatt elsker å spille håndball, men kanskje ikke 6 dager i uken. Tidligere spillere som ønsker seg hjemover til Tune eller Tindlund skal vite at dem er hjertelig velkommen tilbake for å bidra.

Senioravdelingen er en viktig avdeling for en klubb. Det å ha et seniorlag som yngre spillere kan strekke seg etter, hvor man får annen matching enn på eget aldersnivå, er en viktig del i utviklingstrappen til unge spillere. Tune IL er en utviklingsklubb og her ønsker vi å gi spillere i alle aldre en mulighet til utvikle seg, både som mennesker og som spillere. Det er godt forankret hos oss at ved siden av at vi skal tilby et positivt og inkluderende miljø, skal det være lov å være god.

Vi gleder oss til kommende sesong og til å se seniorlaget kjempe om nye poeng.

#gøyåspillehverandregode

PS! Har du lyst til å komme å spille med vårt seniorlag? Ta kontakt med eirik@tunehandball.no